Új év, megtisztult fogak

Az újév számomra nem csak naptár miatt jelentős ünnep.  Minden év januárjában fogom magam, és mindent megvalósítok, amit az előző évben halogattam. Idén a lakásfelújítás volt ilyen feladat. Előző évben végig tervezgettem, aztán mikor cselekedni kellett volna visszaléptem. Most viszont mikor kiszállt a fejemből a pezsgőmámor, azonnal telefont ragadtam, és felhívtam a szükséges szakembereket, hogy elinduljon a munka. Egy hónap alatt el is készült a gyönyörű, új házikóm. A másik ilyen dolog, amit már rég meg akartam csináltatni az előző évben, az a fogkő eltávolítás. Félek a fogorvosoktól, de a fogorvosbudapest.info elnyerte a bizalmam.

A weboldal a Fogorvos Budapest rendelőjéhez tartozik, egy olyan fogorvosi magánrendelőhöz, ahol az orvosok és asszisztensek több, mint 20 év tapasztalatával rendelkeznek, és mindent megtesznek azért, hogy a páciensek biztonságban érezzék magukat a kezeik alatt. A weboldalukon egy egész blogbejegyzést szenteltek a fogkő témájának, ahonnan az érdeklődők megérthetik, mi is az a fogkő, és hogyan zajlik az eltávolítása. Érezni a cikken, hogy az azt író fogorvos nagyon megerőltette magát, hogy ne menjen el túlzóan szakmai irányba, és közember számára is érthető írást alkosson, de azt mondom, a fáradozásai kifizetődtek. Néhol megjelenik a posztban egy-egy meredekebb kifejezés – mint például a „depurátor” – de egy nagyon érdekes, és jól érthető írást sikerült alkotni. Ez az igényesség jellemzi az egész rendelőt.

fogkő eltávolítás

A weboldalon egy ár listát is kapunk, ami óriási segítség, ha az ember tájékozódni szeretne. Eszerint az állapotfelmérést és az árajánlatkészítést ingyenesen elvégzik, de a beavatkozások ára sem horrorisztikus, ha azt nézzük, hogy a pénzért cserébe tényleg kifogástalan ellátást kapunk. A fogkő eltávolítás például 15.000 Ft irányárral van meghatározva. Természetesen az árak változhatnak, a fogkő mértékétől függően, vagy ha esetleg kürettálásra is szükség van. Ezeket az összegeket az orvosok pontosan meg fogják határozni az árajánlat készítésnél. A Fogorvos Budapestnek alapelve, hogy nem húzzák le a pácienseket, hanem bizalmat építenek bennük.