Lakásunk és külsőnk megújítása hozta el idén a tavaszt

Végre végeztünk otthon a belső nyílászárók cseréjével, és az utolsó szoba kifestésével is! Az utolsó szobáéval, amit addig, pont a leéltség miatt, csak amolyan “lomszobának” használtunk maximum…

Veletek történt már olyan, hogy a kereskedő elszabta az ajtókat, amiket leszállítottak, ezért a késés miatt elengedték a teljes ár felét? Hát, velünk most ez történt, és ezért is végeztünk csak februárban a dologgal, de így legalább spóroltunk egy kis pénzt. Ezt pedig ruhákra és elsősorban táskákra költöttük, így felújítottuk mindenki tavaszi és nyári szettjét is.

De az annataska.hu webshop segítségével még ezen is tudtunk spórolni, mert jó dolgaik vannak jó áron, olyan, mint egy igazi táska akció shop, ahol minden csodálatos darabhoz messze korrekt áron juthatunk, mindig! Pedig a minőségre aztán végképp nincs panasz. De mégis, az az érzésünk minden darabbal, hogy “ennyiért aztán bőven megéri”. Nehéz is így egy ilyen érdeklődésű embernek, mint én, leállni a vásárlással néha.

Bugatti, Kimmidoll – ezen dolgokat régóta szeretem így meg tudom állapítani, higgyétek el, hogy itt nem túlárazott egyik sem! Márkák szerint, és táskatípusok szerint szűrve is nézegethetünk az oldalon, én sok időt töltök ezzel. Az egyik legjobb dolog vásárlás előtt hosszan válogatni – én ezt tényleg imádom! Típus szerint vannak kézitáskáik, testtáskáik, oldaltáskáik, övtáskáik, válltáskáik, hátitáskáik, borítéktáskáik, táskarendezőik és egyebek. Nem csak táskák egyébként.

Ha az “összes táska” menüpontra kattintunk, láthatjuk, hogy 24 oldalnyi termék közül választhatunk, méghozzá úgy, hogy egyetlen oldalon van több tíz darab!

Táska akciókért iratkozzunk fel szerintem a hírlevelükre, de mindenféle táska akción vagy különleges ajánlaton túl, nyugodtan böngészgessünk Facebook- vagy egyéb elérhetőségeinken, mert így vásárlóktól származó kommentekhez is hozzáférünk. De az én “kommentárom” továbbra is az, hogy ez volt a legjobb shop, ami segített a tavaszi és nyári ébredésben. Pedig sok helyről szereztem be sok mindent. Innen viszont, a spórolás miatt is nagyon szerethető dolgokat rendeltem, amik az én lelkemnek tényleg segítenek, és közrejátszanak abban, hogy örömtelien indíthassam a napjaimat, és induljak el valahová!

Én attól vagyok boldog, ha olyan cuccokat viselek magamon, és hordok magamnál, amik jól használhatók is, és szépek is. Az annataska.hu-ról csak olyan dolgokat vettem – amiktől már semmi pénzért nem válnék meg. Ezért felváltva használom őket, és még nem álltam le a vásárlással, ez biztos! 🙂