Lakásfelújítás után jöhetett az új vállalkozás megalapítása

Régóta nagy vágyam volt már, hogy új vállalkozásba fogok és egyszer csak úgy döntöttem, hogy nem várok tovább. Évek teltek el a tervezgetéssel, álmodozással, ideje volt dönteni és belevágni.

Azonban a lakásfelújítás közbeszólt és sajnos elhúzódtak a munkálatok, de amikor végeztek a szakemberek a munkával, nem volt más hátra, mint megkezdeni a vállalkozást.

A székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak is elérhető a szekhelyszolgaltatas24.hu-nál, aminek én nagyon megörültem. Sok helyen utánaolvastam már, hogy mi is az a székhelyszolgáltatás, mennyibe kerül és milyen előnyei vannak. Az alapos tervezés részeként azt is eldöntöttem, hogy én is igénybe fogom venni ezt a szolgáltatást. A szekhelyszolgaltatas24.hu-ra esett a választásom.

De hogy mi is az a székhelyszolgáltatás? Azt jelenti, hogy a cégünk, vállalkozásunk arra az adott székhelyre van bejelentve. Itt átveszik a leveleinket, ez a hivatalos címünk. A jogszabályban előírtaknak megfelelően itt van kihelyezve a cégtábla az épületre, ami közterületről is jól látható. Ha érkezik valamilyen levelünk, azt beszkennelik és elküldik nekünk e-mailben. Nem kell sorban állnunk a postán, ha épp nem voltunk otthon, amikor megérkezett a postás. Számos előnye van a székhelyszolgáltatásnak. Sokan azonban nem is tudják, hogy ez ki mindenki számára elérhető.

A székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak is elérhető a szekhelyszolgaltatas24.hu-nál, hisz nekik is kell székhely. Csakúgy, mint a gazdasági társaságoknak. Utóbbi esetben azért gyakoribb, hogy igénybe veszik ezt a szolgáltatást, mert a növekvő adminisztrációs terhek ezt szükségessé teszik.

Azonban egy egyéni vállalkozónak is szüksége lehet székhelyszolgáltatásra, különösen akkor, amikor a vállalkozás már kezd egy kicsit megerősödni. Amikor az ember egyedül van egy vállalkozásban, minden teher rajta van. És eljön az az idő, amikor egy személyben már nem bírja a sok munkát, az adminisztrációs dolgokat. Ilyenkor nagyon jól jön a székhelyszolgáltatás, ami leveszi a vállunkról a terhet, és tudunk koncentrálni a vállalkozás fejlesztésére.

Ráadásul a székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak azért is előnyös, mert így nem kell például otthonunkba bejegyeztetni a vállalkozást, ezzel saját ingóságainkat is kockáztatva. És irodát sem kell bérelnünk, hozzá alkalmazottat fizetve.

Az egész költséghatékony megoldás, ami igen kedvező áron érhető el egyéni vállalkozók számára is.