Búcsú a gázpalacktól – új a konyhám!

A szocializmus csodálatos kreálmányai, a felfoghatatlan szépséggel gyönyörködtető sok-sok emeletes paneltömbök egyik legnagyobb átka – szerintem – a limitált fogyasztók száma. Mit értek ez alatt? Hát hogy olyan gyenge rendszert építettek ki, hogyha a mai világ 2 csodáját egyszerre akarod működtetni, mondjuk a mosógépet a mosogatógéppel, akkor már csoszoghatsz is szépen kifelé visszanyomni a levágott biztosítékot, mert ezt biztosan nem bírja ki a hálózat egyidejűleg. Viszont most hála a felújításnak, végre búcsút mondhatok a gázpalackos főzésnek!

Pedig magával a rendeléssel semmi problémám nem volt eddig, egyszerűen csak a gondolatát nem szerettem, hogy gázpalack van az otthonomban. Na meg hogy már megint rosszkor fogy ki, kicserélni, blabla.. szóval kényelmesebb ha nem kell és főzhetek villannyal.

Budapesten egyébként nagyon könnyű a gázpalack beszerzése. Én mindig a gazpalackfutar.com-ról rendeltem. Budapest területén nagyon gyorsan, akár már 2-4 óra alatt házhoz viszik a választott terméket. Ráadásul nem csak lakossági cikkekkel foglalkoznak, hanem az ipari szektort is kiszolgálják. Rengetegféle gázpalackot lehet tőlük rendelni, többféle méretben is. Szerintem – bár nem vagyok nagy tudója a témának – lényegében a palackban forgalmazott gázok közül mindennel foglalkoznak. Ott van a listában a PB, az oxigén, a CO2, az argon, az acetilén, a nitrogén, szóval kiszolgálnak ipart, hegesztőket, egészségügyet, vagy akár a hátsókertben grill partit szervezőket is. Mert hogy kifejezetten grill gázpalackjuk is van! Valahogy így kell reagálni a piac igényeire, azt hiszem…

Sajnos (vagy annyira nem is) én könnyes búcsút veszek tőlük, de bárki kérdezi, hogy honnan érdemes gázpalackot rendelni Budapesten vagy az agglomerációban (Szentendrétől Vecsésen át egészen Budaörsig), én továbbra is a gazpalackfutar.com-ot ajánlom.