Amikor a házfelújítás a munkahelyedet is környezettudatosabbá teszi

Amikor a férjemmel, Tiborral megvásároltuk a közös házunkat és belekezdtünk a felújításába, akkor nem is volt kérdés, hogy szeretnénk rá napelemes rendszert is telepíteni.

Szerencsére egyébként nem volt nehéz dolgunk, mert Tibor nagybátyja, Gábor éppen akkor csináltatta meg a családi házukra a rendszert, így aztán mindenben tudtak nekünk segíteni.

Kezdetnek például küldtek nekünk egy rendkívül hasznos cikket a pályázás feltételeiről, amiből kiderült, hogy a 0%-os hitel igényléséhez milyen kritériumoknak kell megfelelni, s erről az oldalról aztán a felmérés, a telepítés és a termékek kapcsán is tudtunk tájékozódni.

Végül, ahogy Gáborék is, mi is az oldalt üzemeltető Pentele Solar Kft-vel szerződtünk le, a pályázatunk sikeres volt, és a munkálatok is a legnagyobb rendben zajlottak.

A tető felújítása például eleve úgy lett megtervezve, hogy később a napelemes rendszer telepítésére alkalmas legyen, a cég munkatársai pedig a pályázattal kapcsolatos adminisztrációban is segítségünkre voltak, így azt is gördülékenyen tudtuk intézni.

Nem sokkal a felújítás és a napelemes rendszer sikeres telepítése után pedig Tibornak már azon járt az esze, hogy vajon van-e napelem pályázat cégeknek is, hiszen a cége telephelyén is érdemes lenne egy ilyen befektetésbe beruházni. A Pentele Solar munkatársai pedig ekkor is maximálisan segítőkészek voltak, és naprakész információkkal szolgáltak a kérdéssel kapcsolatban.

Napelem pályázat cégeknek többféle konstrukcióban is létezik, s Tibor már a cége vezetőségénél is kopogtatott az ötlettel, ahol nagyon pozitívan fogadták a kezdeményezést.

Szerencsére úgy tűnik tehát, hogy hamarosan már nem csak a mi házunkról, háztartásunkról, de a férjem munkahelyéről is elmondhatjuk, hogy egyre környezettudatosabban működik.