A lakás és az autó is egyszerre szorult felújításra

Sajnos eléggé halogató típus vagyok. Már évek óta aktuális lenne, hogy a lakást alaposan felújítsuk, de eddig mindenféle mondvacsinált okból kifolyólag csak tologattam magam előtt a problémát. Mostanra azonban már beláttam: itt az ideje tenni valamit.

A lakás összes szobájára ráférne már egy festés, de főleg az ebédlőre. Továbbá a csempéket sem ártana már cserélni a fürdőszobában, mert már tényleg annyira piszkosak, hogy azon semmiféle tisztítószer nem segítene már.

De talán a legégetőbb probléma az ablakokkal van. Már nem zárnak valami jól, és emiatt sajnos sokkal többet kell fűtenünk. Lehet elég lesz csak javítani az ablakokon, de talán teljesen ki kell cserélni őket. Majd ezt megmondja a mester, akit találtam. Őt az egyik barátom ajánlotta, és eléggé megbízható figurának tűnik, így nem félek tőle, hogy esetleg átverne.

Sajnos más gondom is akadt a lakásfelújításon kívül: az autómat is ideje lenne elvinnem egy szervizbe, mert egyre több azzal is a probléma.

Itt is számíthattam a barátom tanácsára: azt javasolta, hogy egyből válasszam a metaautoszerviz.hu csapatát, és ne is jusson eszembe máshova vinnem az autót. Én így is tettem, ami az egyik legjobb döntésem volt valaha.

Az autóval tényleg sok baj volt. Például már nagyon aktuálissá vált egy olajcsere. A weboldalon megtalálható az olajcsere ár (de ez jellemzően mindenféle szolgáltatásukra igaz), így előre tudtam, hogy milyen anyagi vonzatai lesznek ennek a dolognak.

Elég ritka, hogy ennyire pontosan és korrekt módon közölve legyen egy szerviznek a honlapján, hogy mi mennyibe fog kerülni, szóval ezzel már meg is szerezték nálam az első piros pontot!

Az olajcsere ár egyébként annak függvényében változik, hogy saját olajat viszünk magunkkal, vagy inkább rájuk bízzuk a választást. Úgy voltam vele, hogy jobb, ha ők intézik az olaj kiválasztását, mert tökéletesen tisztában vannak a gyári ajánlásokkal. Egyébként kiderült, hogy idáig nem a megfelelő olajat használtam, és ezt valószínűleg jóval később tudtam volna csak meg, ha nem a metaautoszerviz.hu lelkiismeretes csapatát választom.

Ennél az autószerviznél minden szakszerűen működik, ezért az az olajcsere során az olajszűrűt is cserélik, ami az semmiféle plusz költséget nem jelentett nekem! Szóval nem elég, hogy abszolút profi munkát kaptam tőlük, de még nem is fizettem ezért különösen sokat. Lehetne ennél jobb helyen a kocsim?

A bejegyzésem elején említettem, hogy több okból is vinnem kellett szervizbe az autómat, és a szükséges olajcsere csak az egyik ezek közül. A futómű volt a másik, amiért igényelnem kellett ennek a kiváló szerviznek a szolgálatait. Ebben az esetben is pontosan azt tudom elmondani, amit az olajcserénél: tökéletes munkát végeztek.

Egyvalamiben már biztos vagyok: csak hozzájuk fogom a jövőben vinni a kocsit, bármi is legyen a probléma.

Ha elkezdett Titeket is érdekelni ennek a szerviznek a szolgáltatása, de úgy érzitek, hogy szeretnétek többet tudni róluk, akkor a legjobb, ha egyszerűen fellátogattok a weboldalukra. Ott mindent megtaláltok, ami csak fontos lehet! Az internetes felületükön van egy érdekes blog is, ahol érdemes a cikkeket elolvasni, mert sok hasznos tanácsot tartalmaznak! Az a cikkük például, ami az éves átvizsgálásukról szólt, különösen tanulságos volt a számomra.

Az időpont foglalás is szörnyen egyszerű, hála a weboldalukon található online jelentkezésnek!

Azért jó tudni, hogy nemcsak a lakásom felújítása, de az autóm javítását is ilyen könnyen megoldhatom!