A felújítás utáni takarítás gyorsan letudható kisgépekkel

A lakásfelújítás utáni kupit senki sem szereti. Tény, hogy egy ekkora volumenű munka nagyon is hatalmas felfordulást tud okozni. A felújított és új építésű ingatlanoknak pedig tökéletesen kell kinézniük, mert kell az az első benyomás, amitől valaki majd beleszeret az ingatlanba és új otthonának választja azt. Bár akármilyen szépen fel van újítva egy lakás, tény, hogy sokat számít, hogy az ingatlanos milyen képeket tesz fel a hirdetéshez, és ez mennyit ront vagy javít az összképen. De a kosz és a rumli semmiképpen nem maradhat! Az én építő csapatom amúgy is szeret mindig tiszta munkát végezni, bontást is igyekszünk csak olyan mértékben végezni, amennyire szükséges. Bár a múltkor pont azt kérték, hogy az utólag felszerelt radiátorokhoz az összes csövet építsük be a falba, ami összességében véve legalább 5 cm áthelyezést igényelt, és ezért egyáltalán nem volt egyszerű feladat. Vagy amikor az egész padlót fel kell szedni, mert padlófűtést kell utólag beépítenünk.

A takarítási feladatokkal sokáig mást bíztunk meg, de rájöttünk, hogy sokkal gazdaságosabb lenne, ha valamelyik kolléga egyszerűen csak végig tudna menni a lakáson egy kisgéppel. Ezzel nemcsak pénzt spórolnánk meg, hanem időt is, mert nem kell várni sem, míg a takarítónő szabaddá tudja tenni magát. Egy kisgépet ráadásul könnyen magunkkal tudunk vinni bárhova.

Neki is álltunk bérelhető takarítógépeket keresni az interneten. A https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/kisgepek oldalra tévedve találtunk is egyet, ami jónak tűnt és látszólag megfelelt az elképzeléseinknek. A műszaki specifikációk alapján pedig tökéletes választásnak tűnt.

Amikor a https://greenwaykft.hu/berelheto-gepek/kisgepek oldalt böngésztük, még úgy voltunk vele, hogy nekünk valójában nincsenek nagy igényeink, nem a takarítás a fő profilunk, ezért igazából mindegy, hogy kitől béreljük a gépet. Hát ez nagyon nem így van! Nem mindegy ugyanis, hogy mit is takar a bérleti díj például. Még ha a legalapabb gépet is választjuk, tudnunk kell, hogy ezek az eszközök megfelelő karbantartást igényelnek, és a javítás költsége is egy kellemetlen váratlan kiadás formájában érhet bennünket. Arról nem is beszélve, hogy milyen sok időbe telhet, míg találunk megfelelő szerelőt, ezalatt pedig a takarítónő háromszor kitakarít, tehát még neki is fizethetünk. Szóval ebben az esetben többet fizethetünk rá, mint amekkora a nyereségünk rajta.

A greenwaykft.hu szerződése ezzel szemben korrekt, mivel itt a bérleti díj lefedi az esetleges kiszállási- és szervizköltségeket is. A szerelő ez esetben kijön hozzánk – ha kell, villámgyorsan – és elhárítja a hibát, így csak minimális ideig kell lemondanunk kedvenc takarítóeszközünkről és a teljes tisztaság felüdítő érzéséről. Ezek után talán nem is annyira meglepő, hogy a greenwaykft.hu valóban népszerű a piacon, és számos, nemzetközileg is ismert cég igénybe vette már a szolgáltatásaikat. A vállalataink imidzsét ugyanis nagyban meghatározza, hogy ügyfeleink és vásárlóink milyen első benyomással érkeznek meg az üzletünkbe vagy telephelyünkre – csakúgy, mint az ingatlanvásárlás esetében.

Az szintén pluszpont volt, hogy a honlapon egyértelműen fel voltak tüntetve a greenwaykft.hu elérhetőségei. Így könnyen le tudott zajlani a kapcsolatfelvétel, a cég munkatársai pedig készségesen válaszoltak minden kérdésünkre. A megrendelt géppel teljes mértékben elégedettek voltunk, a bérleti díjra pedig jó ajánlatot kaptunk a fentebb már említett feltételek mellett. A megbízhatóság pedig sokszor alapból többet nyom a latban, mint az, hogy találjunk a piacon egy mindössze pár ezer forinttal olcsóbb ajánlatot. Emiatt egyáltalán nem bántuk meg a döntésünket.