Nem csak a lakást, de az autónkat is “felújítottuk”

Egy régóta használatban lévő családi lakásban élünk. Nagyon szeretjük és nem cserélnénk el semmiért, azonban egyszer – mint minden régi ingatlan esetében – nálunk is eljött a felújítás ideje. Az egész lakásban felfordulás uralkodott. A munkások fel-alá járkáltak mindenhol, a gyerekek pedig azt játszották, hogy ők is munkások – ezzel még nagyobb felfordulást okozva. A bútorokat ponyvával takartuk le, amit valamiért nem sikerült azt pedig vastag porréteg borította. A káosz ellenére azonban mi nagyon boldogok voltunk, mert tudtuk, hogy hamarosan egy szebb, modernebb, megújult lakásban élhetünk. A lakásfelújítás mindig azzal jár, hogy akaratlanul is új ismeretségeket kötünk. A kivitelezővel, a tervezővel, a munkásokkal…néha még egészen komoly beszélgetések, esetleg hosszabbtávú barátságok is kialakulnak ilyenkor. Mi is sokat beszélgettünk a dolgozókkal, és részben ennek köszönhetően találtunk rá egy autós kiegészítőkkel foglalkozó weboldalra. A beszélgetés témája a lakásokról az autókra terelődött, és szóba hoztam, hogy szükségünk lenne egy új biciklitárolóra. Az egyik munkás ajánlotta nekünk az autofelszerelesek.hu honlpját.

Nagyon örültem, hogy rátaláltunk erre a webshopra, mert rengeteg hasznos kiegészítő elérhető rajta. Elsőnek természetesen a biciklitartókat kerestem meg. A korábbi kerékpártartónk tetőre szerelhető volt, ezért most is ilyet szerettem volna venni. A kategóriák között szerencsére megtaláltam a tetőre szerelhető típust is, de emellett kapható volt még hátsó ajtóra, vonóhorogra, valamint lakókocsira rögzíthető változat. A tetőre szerelhetők között a thule kerékpárszállító volt számomra a legszimpatikusabb. Ezt a szállítót egyszerű fel-és leszerelni, valamint 5 biciklit is szállíthatunk rajta. Ez utóbbi egy igen fontos szempont volt a számunkra, mivel éppen 5-en vagyunk a családban. Gyakran megyünk biciklivel túrázni, és a nyaralásokra is magunkkal szoktuk vinni a kerékpárokat. Amennyiben a találatok száma túl magasnak bizonyulna és nehéz lenne kiigazodni közöttük, lehetőségünk van szűrő beállítására is. Itt kiválaszthatjuk, hogy milyen legyen a biciklitartó gyártója, anyaga, lezárhatósága, színe, rögzítése, ára, terhelhetősége szerint. A márka szűrésénél észrevettem, hogy a legtöbb termék a thule kerékpárszállító kiválasztásával érhető el. Néhány termék mellett egy kis YouTube logó van elhelyezve, amelyre ha rákattintunk, rövid videókat tekinthetünk meg az adott eszköz működéséről.

Miután sikerült megtalálnunk a nekünk legmegfelelőbb szállítót, érdeklődve fedeztem fel, hogy nem csak biciklik, hanem más sporteszközök számára is árulnak ilyen eszközöket. Például kapható síléc és vízisport szállító, továbbá tetőcsomagtartó és tetőbox is.

Az eddig felsoroltak mellett még számos más autós kiegészítő vásárolható meg itt. Többek között autószőnyegek, kartámaszok, könyöklők, ablaktörlőlapátok, különféle telefonos kiegészítők, légterelők… A légterelő egy nagyon hasznos megoldás, amelynek segítségével az ablakok kinyitása nélkül is tudunk szellőztetni a kocsiban. Alkalmazásával kiválthatjuk a légkondi használatát is, valamint elkerülhetjük a párásodást.

A weboldalhoz tartozik egy blog is, amely az AF Magazin névre hallgat. Könnyen megtalálhatjuk, ha a felső sorban elhelyezett címek között keressük. Itt számos érdekes cikket olvashatunk az oldalon található termékekkel kapcsolatosan, és tippeket is kaphatunk a választáshoz. A gyakori kérdések között pedig megtekinthetjük, hogy mások mire voltak kíváncsiak a honlap nézegetése során.

Könnyen tájékozódhatunk a szállítással és a fizetési lehetőségekkel kapcsolatban is. A cég budapesti üzletében van módunk ingyenesen személyesen átvenni a megrendelt termékeinket. Emellett természetesen házhoz szállítás is elérhető. Csomagpontra való szállítás azonban a csomagok mérete miatt nem lehetséges.

Amennyiben gyakran vásárolunk hasonló kiegészítőket, vagy csak szívesen értesülnénk a friss hírekről, akciókról; van lehetőség vásárlói fiók létrehozására, és hírlevél feliratkozásra is.

Én mindenesetre nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a weboldalra, és remélem, hogy hamarosan kipróbálhatjuk az új thule kerékpárszállítót is.