Bolti akciókkal is gyűjthetünk pénzt lakásfelújításra

Ahogy több híres “pénzmágus” szokta mondani, ha egy centet megspórolunk, az ugyanolyan, mintha egy centet kerestünk volna. És tudjuk, hogy a lakásfelújítás nem olcsó mulatság. Ha saját magunk csináljuk, akkor jóval olcsóbb lesz, azonban rengeteg időnkbe fog telni. És mint tudjuk, az idő pénz (ha befektetésnek vettük, egy év csúszás egy évnyi albérlet-ár kiesést jelent, míg ha saját magunknak, akkor addig is lakni kell valahol = vagy kényelmetlenség más családtagokkal vagy albérletet kell fizetnünk addig). Szóval szerintem, ha megengedhetjük magunknak, de akár hitellel is, fix törlesztőre, átgondolva (számoljunk rá mindenre legalább 20-30%-ot, és csak megbízható csapattal dolgozzunk!), inkább más segítségével, de gyorsabban, hatékonyabban újítsunk fel.

És hogyan gyűjthetünk elég pénzt a lakásfelújításra? Hát százezer vagy inkább millió módon: ebben a cikkben a bolti akciókról lesz szó. Ha van egy kis szabadidőnk, gyakorlatilag pénzt keresünk azzal, ha ezt akciókat böngészve töltjük: legvégül úgyis ennünk és innunk kell, miért ne tennénk ezt olcsóbban? Persze ez csak akkor működik, ha nem kétszer annyit vásárolunk a nagy nézelődésben.

Az akció keresés igényét elégíti ki az Akcióleső nevű weboldal. Ha a LIDL megfordul a fejünkben, mint szupermarket, vessünk egy pillantást ide, itt egy lidl újság az Akciólesőben. Engem mondjuk most, hogy eljött a november, lázba hoznak az ünnepi dekorációk. (Na jó, a gyerekeimet tényleg és az ő izgalmuk sokszor átragad rám, amikor együtt díszítjük a karácsonyfát.) Apropó, karácsonyfa: az első oldalon megjelenik az esetleg TV reklámból ismert 210 centis Melinera Prémium műfenyő. Könnyű megjegyezni az árát, 22.222 Ft. Annyira figyeljünk csak, hogy a műanyag fenyőket tartsuk otthon legalább másfél évtizedig, különben károsabb a környezetre, mint az élő fák, amelyek újranőnek. Azt ajánlom, hogy laptopon, asztali számítógépen vagy TV képernyőn, de ne telefonon próbáljuk böngészni ezt a weboldalt: ahhoz ez túl kicsi…

Nagy ünnepi hangulatot varázsolhatunk otthonra is 6000 Ft-os 3D LED dekorációval (ez 120 vagy 144 db LED izzót foglal magában, így izzónként csak 50 Ft vagy kevesebb), LED-es fenyőgirlanddal vagy LED-es jégcsapfüzérrel. A jégcsapfüzés két színben is elérhető. Gyertyákból is 7 különböző elérhető akciósan: a legolcsóbb, egy illatgyertya már 399 Ft-tól a miénk lehet, de ha többet veszünk, a darabár még ennél is alacsonyabb lesz. Egy adventi gyertyaszett, csillámporos, illatos vagy számozott kivitelben már 799 Ft / 4 gyertya áráért a miénk lehet. A számozott külön jó lehet, hogy a gyerekeinknek bemutassuk, hogy 4 adventi hétvége van.

Ha a 22.000 Ft feletti ár túl sok lenne a fenyőhöz idén, és tényleg nincs elfekvőben egy használható műfenyő, 180 cm-es, fehér műanyag fenyő már egy híján 8000 Ft-ért a miénk lehet. Az árban benne van a stabil fémtartó és 550 rugalmas ág is. Persze nem maradhat ki a sorból a karácsonyi ablakmatrica, a fényképes függődísz, a díszgömbkészlet, a több száz darabos karácsonyfadísz és szaloncukor akasztó (darabja 2 forint alatt!), a karácsonyi filcdekoráció, a dekorációs adventi kalendárium. Megtalálhatjuk itt, amire szükségünk lehet, mint a LED-es díszkoszorú, az ünnepi teríték, az asztali dekoráció, az olcsó csomagoló papír az ajándékoknak, képeslapokat már 150 Ft alatt, ajándéktasakokat, karácsonyi matricákat és a profi csomagoláshoz és ünnepi élményhez, főleg, ha nagyban gondolkodunk, ragasztópisztolyt és ragasztórudat, kézi tűzőgépet, üdvözlőkártyát és matricakészletet is.

Ha pedig ünnepek, akkor ne csak a dekorációra figyeljünk, hanem a hasunkra is egy kicsit: különböző, csatos, szilikon és “normál” sütőformák, mérőedény és keverőtál is az akciós kínálat része.

Ilyen egyszerűen, online eljuthatunk az Akciólesőnek köszönhetően egy akciókkal teli Lidl újsághoz.

lidl újság