A rossz motorgumit inkább cseréljük ki és hasznosítsuk újra!

A lakásfelújítás sokrétű tevékenység. Nem is csoda, hogy ilyenkor mindenkit más motivál és más szempontok érvényesülnek a szervezésnél. Van, aki egyszerűen csak szeretné már letudni az egészet, mert zavarja a zaj, a felfordulás, és a szakemberek jelenléte, és alig várja, hogy élvezhesse újra otthona kényelmét. Eközben mások már hónapokkal ezelőtt tájékozódnak az aktuális lakberendezési trendekkel kapcsolatban, és mindenféle egyedi ötletet igyekeznek találni az internet és a közösségi média segítségével, hogy új otthonuk minél kirívóbb ízlésről adjon tanúbizonyságot a látogatóknak. Sokan próbálják összekötni a kellemeset a hasznossal olyan megoldások által, amelyek az egyedi jellegük mellett még környezetbarátnak is minősülnek. Az ilyen ötletek sokszor “csináld magad” projektekre is lehetőséget adnak, mivel az emberek szeretnének ilyenkor mindenféle kidobásra ítélt anyagot kreatív módon hasznosítani, és még büszkék is rá, hogy másnak ez biztosan nem jutott volna az eszébe, illetve valaki más lakásában garantáltan nem fog szembejönni velük pont ugyanaz a tárgy.

Legutóbb például egy olyan fotelekből és dohányzóasztalból álló szett ragadta meg a figyelmem, aminek az alapanyaga használt motorgumi volt. A motorgumi megfelelő állapota valóban fontos a biztonságos közlekedés szempontjából, ezért is örülök, hogy ezt a munkát én már jó ideje nyugodt szívvel bízhatom a motortire.hu-ra. Történt ugyanis egyszer, hogy volt egy kisebb koccanásom a motorommal. Úgy nézett ki, hogy még pont sikerül majd időben lefékeznem. De mivel csúszós volt az út, pár centiméter híján épp hogy nem tudtam kellő távolságra megállni a másik járműtől. Szerencsére komolyabb sérülés nem történt, de a motorom kereke javításra szorult, és utólag kiderült, hogy a gumi nem megfelelő tapadása volt a ludas. Így találtam rá a motortire.hu laza, ugyanakkor profi szerelőcsapatára, mivel egyértelmű volt, hogy új motorgumi beszerzésére van szükség. Nekik pedig bőven van választékuk ebből a termékből. Bármi alapján keressünk is motorgumit, legyen a fő szempont a termék szélessége, magassága, estleg átmérője vagy árfekvése, itt biztosan megtaláljuk. Ha pedig mégsincs éppen raktáron a kiválasztott motorgumi, a motortire.hu rövid időn belül megoldja a beszerzést, miközben folyamatosan képben tart bennünket a folyamattal kapcsolatban.

A raktárukban levő vagy oda megérkezett termék kiszállítását is tudjuk kérni futárszolgálat által. Ennek a költsége is kedvező, mivel az egész ország területén változatlan, mégis megoldják akár azt is, hogy Budapestről Sopronba leszállítsák az általunk leadott megrendelést anélkül, hogy ezért pluszba kellene fizetnünk egy horribilis összeget. Viszont amennyiben azt szeretnénk, hogy a motortire.hu szerelője fel is rakja azt a motorra, előzetes időpontot tudunk egyeztetni, amikor is magunkkal kell vinnünk a járgányunkat. A szakik a kerékcsere mellett egyéb szereléseket is nagy szakértelemmel elvégeznek szükség és igény esetén, illetve adott esetben fel is hívhatják a figyelmünket a kisebb, kezdetleges meghibásodásokra. Ezért is érdemes elvégeztetni az időszakos ellenőrzést és megfogadni a kapott hasznos tanácsokat. Az előzetesen egyeztetett szerelések ugyanis mindig sokkal gördülékenyebben mennek, mint amikor hirtelen szembesülünk egy súlyos problémával. A motortire.hu természetesen ebben az esetben sem hagy bennünket magunkra, hanem ilyenkor ők is tudnak rugalmasak lenni. A termék személyes átvétele esetén szintén elfogadott a készpénzes mellett a bankkártyás fizetési mód is, úgyhogy valóban úgy tudjuk ezt is rendezni, ahogy a mi igényeink szempontjából jobban megfelel.

Azt hiszem, vannak olyan dolgok, amelyeken biztonságunk érdekében nem érdemes spórolni sem pénzben, sem pedig időben. A motorgumi egész biztosan ezek közé tartozik, ezért nem árt, ha gyakran konzultálunk egy hozzáértő szerelőcsapattal.