A leszokásom sikere részben a Prevenció Patika érdeme…

Lehet azt mondani, hogy túlzás, de én egyáltalán nem érzem annak. A leszokásom sikere valóban annak köszönhető részben, hogy egy olyan oldalt sikerült találnom, ahonnan mindig a legjobb termékeket tudom nagyon hamar megrendelni, amelyek segítettek a leszokásba és a nikotintól való függőség enyhítésében, majd teljes megszüntetésében. A Prevenció Patika Dohányzásról leszokás alkategória oldala volt az, aki a család és barátok mellett a legnagyobb támaszt nyújtotta nekem, amikor próbáltam megválni ettől a szörnyű szenvedélytől.

Érdekes párosítás, amikor az ember önszántából kétféle stresszfaktort is választ magának. Hát nekem sem volt elég a lakásfelújítás, még úgy döntöttem, hogy leszokni is most fogok a dohányzásról, mert eleget költöttem már életem során erre a káros szenvedélyre. Annál is inkább, hogy a festés után már csak véletlenül se legyen bárminek is cigi szaga, hiszen akkor minek is csinálnám mindezt.

A Dohányzásról leszokás alkategória megtalálása a Prevenció Patika oldalán nem a saját ötletem volt. Az egyik bátyám (a három közül) ugyanis nem sokkal előttem tette le a cigit és ő már kitapasztalta, hogy mit honnan érdemes megrendelni. Az ajánlásai alapján válogattam össze én is magamnak mindig, hogy a leszokás különböző fázisaiban éppen milyen termékeket tegyek a kosaramba. Így aztán ez idő alatt gyakorlatilag mindegyik leszokást segítő terméket megismertem. Volt, hogy tapaszokat rendeltem különböző hatóanyag-tartalommal. Aztán jött a rágó és a szopogató tabletta is, illetve még volt egy spray is, amit kipróbáltam.

A Prevenció Patika kínálata nagyon széles a Dohányzásról leszokás alkategória sorában és ez nem csak a termék típusokra igaz, hanem a márkákra is. Így aztán tényleg volt arra mód, hogyha valami nem vált be, akkor egy másik termékkel próbáljam meg helyettesíteni, vagy legalább egy másik gyártó által készített opcióval. Ezért azt gondolom, hogy ezeknek a szereknek a segítségével már csak az nem teszi le a cigit, aki igazából nem is nagyon akarja.

Dohányzásról leszokás alkategória – még most is ott van a kedvencek között a böngészőmben. Közvetlenül mellette pedig egy másik aloldal, amit nagyon hasznosnak találtam, hogy szintén lehet onnan rendelni ilyesmit. Ez pedig a leszokással összefüggésbe hozható eszméletlen hízás – és az ennek a megfékezésére szolgáló szerek.

Nagyon örültem annak, hogy tudok ugyanerről az oldalról mindenféle gyógyteát és gyógynövényt rendelni, amelyek abban tudnak segíteni, hogy a leszokással erősen összefüggésbe hozható hízást egy kicsit megállítsák és visszafogják normál mértékűre. Ezzel, a sportolással és a helyes étrenddel együtt sikerült elérnem a korábbi súlyomat és ezzel együtt leszokni a dohányzásról nem elképzelhetetlenül hosszú idő alatt. Ha egy oldalt ajánlhatok, ha segítségre van szükségetek ezen a téren, akkor az a Prevenció Patika Dohányzásról leszokás alkategória oldala lesz!