A duguláselhárítás is beletartozik a lakásfelújítás folyamatába

Biztos sokan néztetek már olyan TV programot, ami arról szólt, hogy egy szegényebb sorsú családnak felújították a lakását. Én imádtam ezeket nézni gyerekként és nagyon inspirálnak a mai napig. Alig vártam, hogy beköltözhessek majd a saját lakásomba és a fizetésemből minden hónapban felújítgassak valamit rajta. Bár nem igazán rövid idő alatt, de sikerült összehozni, azóta pedig nincs semmi, ami határt szabhat a kreativitásomnak.

A feleségem is nagyon örül ennek, mert általában a legkisebb költségért csinálom meg ezeket az újításokat. Ezúton mindenki boldog lehet és azt érezhetjük, hogy hónapról hónapra, egy egyre jobb helyen élhetünk. A legnagyobb plusz azonban az, hogy többé nem érződik a lakás egy szilárd, hideg dolognak. Minden kis reteszen és repedésen ott van a kezünk nyoma és azt is tudjuk, hogy mi-mire való.

Nagyon csodálatos így élni, azonban sokszor a rendszeres felújítások mellett is beütnek olyan problémák, amiket nem tudunk magunktól megoldani. Az egyik ilyen volt, hogy eldugult a zuhanyzónk lefolyója és egy hatalmas tócsában kellett fürödnünk. Egy olyan céget kellett keresnünk, akik foglalkoznak duguláselhárítással. Az interneten ekkor szembejött velem a következő kiírás: Duguláselhárítás igazi szakemberektől, profi eszközökkel. Biztatónak hangzott, úgyhogy habozás nélkül rákattintottam a Vízgázfűtésszerelő24 linkjére. Úgy voltam vele, hogy ha nem tetszik, akkor bármikor kiléphetek róla. Mint azonban később az írásomból ki fog derülni, egyáltalán nem ez volt a helyzet.

Először is nagyon kellemes volt belépni a nyitóoldalra. Minden úgy volt összerakva, mint egy szép műalkotás. A megnyugtató színek művészi hatása mellett azonban nagyon könnyedén használható is volt minden mechanika az oldalon. A feliratokból pontosan meg lehetett állapítani, hogy melyik gomb hova fog minket vinni. Ezen fölül pedig a nyitóoldalon volt egy szép bemutatkozás a cégről, amivel egy kicsit jobban meg tudtuk ismerni őket.

Valóban nem hazudtak azzal a felirattal, hogy Duguláselhárítás igazi szakemberektől, profi eszközökkel. Már több mint 30 éve vannak a szakmában. Nekem a szakember tapasztaltsága nagyon fontos, hiszen ennek a mértéke döntheti el azt, hogy mennyi idő alatt végzik el majd az adott munkát. 30 év alatt már annyi dugulást láthattak, hogy biztosan rögtön tudni fogják azt, hogy mit kell tenni ebben az esetben.

De persze nem csak azért jöttem fel erre az oldalra, hogy a cégről olvassak. Elsősorban a Duguláselhárítás igazi szakemberektől, profi eszközökkel felirat vonzott be, hiszen dugulással kapcsolatos problémám volt. Erre volt egy külön fül az oldal tetején, amit természetesen nem kellett sokáig keresnem, hiszen ez is pont annyira jól láthatóan volt kihelyezve, mint az oldalon körülbelül minden.

Egy újabb meglepetéssel szolgált a Vízgázfűtésszerelő24. Mégpedig, hogy részletes, de nem túl hosszú leírásokkal szolgált minden dugulással kapcsolatos problémához. Ennek azért örültem kifejezetten, mert én is meg tudtam ebből érteni, hogy mi idézi elő ezt a problémát. Ha pedig ezt tudom, akkor ez alapján meg tudom majd előzni, hogy ne kelljen legközelebb is szakembert hívnom hozzá. Azt is elmagyarázták még, hogy melyik esetekben nem érdemes őket kihívni, mert a házi praktikák is működhetnek. Nagyon tetszett ez a hozzáállás tőlük, úgyhogy bizalommal hívtam fel a jól láthatóan kiírt ügyfélszolgálat telefonszámát.

Az ügyintézés nagyon könnyedén és gyorsan ment. Megkérdezték az alap információimat és azt, hogy mivel kapcsolatban lenne gondom. Én készségesen elmondtam mindent és innentől kezdve nem kellett semmit csinálnom, a megoldás pedig nemsokára megérkezett.